قبل از شروع این مطلب شما باید پست نکات قابل توجه برای تهیه ترشی را به طور کامل مطالعه کرده باشید .
مواد لازم
بادمجان کوچک : 10 عدد
سیب زمینی ترشی : 250 گرم
لوبیا سبز : 250 گرم
گل کلم : 1 بوته
کرفس : 1 شاخه
هویج : 250 گرم
خیار ریز : 250 گرم
موسیر : 5 عدد
فلفل سبز : 200 گرم
نمک : 3 قاشق سوپ خوری
نعناع ، ترخون ، جعفری ، گشنیز ، ریحان : نیم کیلوگرم
سرکه : به مقدار کافی
طرز تهیه
بادمجان را در فر قرار داده و آن را کبابی کنید و پوست آنرا بکنید و به مدت 12 ساعت در صافی گذاشته تا آب آن برورد .
سیب زمینی را در آب نمک دار جوشانده تا نرم شود .
سپس آنرا خشک کرده و پوستش را گرفته و قطعه قطعه کنید .
لوبیا سبز رو خرد کرده و 5 دقیقه در آب نمک دار بجوشانید .
گل کلم را خرد کرده و 5 دقیقه در آب نمک دار بجوشانید .
سپس همه این مواد را مخلوط کرده و در ظرف مناسب بریزید .
سبزی های خرد شده ، نمک ، موسیر ، فلفل سبز و خیار را اضافه نمایید و آنقدر سرکه بریزید که روی مواد را بگیرد .
سپس درب ظرف را محکم بسته ، بعد از 15 روز ترشی آماده است .
برای آموزش طرز تهیه دیگر ترشی ها کلیک کنید .
منبع : کتاب آشپزی مریم