مواد لازم

برنج  500 گرم

عدس 200 گرم

خرما  250 گرم

کشمش  75 گرم

زعفران سائیده  1 قاشق چایخوری

روغن  به مقدار کافی


طرز تهیه :

عدس را کمی بپزید تا نرم شود . خرما را نصف کرده و هسته های آن را در آورید .

کشمش را حدود 6 ساعت خیس کرده و آبکش کنید . خرما و کشمش را کمی تفت دهید .

برنج را پخته و آبکش نمایید . سپس مخلوط خرما و کشمش را لا به لای برنج ریخته و در قابلمه را بپوشانید .

زعفران را در نصف استکان آب حل کرده و چند قاشق روغن آب شده به آن اضافه کنید.

بعد از گذشت حدود 15 دقیقه در دیگ را برداشته و روغن زعفرانی را به طور یکنواخت روی برنج داده و دوباره آن را دم گذاشته تا خوب بپزد .