مواد لازم
برنج 500 گرم
عدس 200 گرم
خرما 250 گرم
کشمش 75 گرم
زعفران سائیده 1 قاشق چایخوری
روغن به مقدار کافی
طرز تهیه :
عدس را کمی بپزید تا نرم شود . خرما را نصف کرده و هسته های آن را در آورید .
کشمش را حدود 6 ساعت خیس کرده و آبکش کنید . خرما و کشمش را کمی تفت دهید .
برنج را پخته و آبکش نمایید . سپس مخلوط خرما و کشمش را لا به لای برنج ریخته و در قابلمه را بپوشانید .
زعفران را در نصف استکان آب حل کرده و چند قاشق روغن آب شده به آن اضافه کنید.
بعد از گذشت حدود 15 دقیقه در دیگ را برداشته و روغن زعفرانی را به طور یکنواخت روی برنج داده و دوباره آن را دم گذاشته تا خوب بپزد .
غذای بدون گوشت خوبی بود.