قبل از شروع این مطلب شما باید پست نکات قابل توجه برای تهیه ترشی را به طور کامل مطالعه کرده باشید .
مواد لازم
گل کلم : 1 بوته
هویج : 1 کیلوگرم
فلفل سبز : نیم کیلو
پیاز سفید ریز : نیم کیلو
بادمجان ریز : نیم کیلو
خیار ریز : 1 کیلوگرم
کرفس : 2 شاخه
سبزیجات معطر : نیم کیلو
سرکه : 3 لیتر
نمک : 3 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
گل کلم را شسته و خرد کنید .
هویج را شسته و حلقه حلقه کنید .
پیاز را شسته و یک شکاف دهید .
سپس همه این مواد را در سرکه ریخته و 15 دقیقه آن را بجوشانید .
در ظرف مناسبی ریخته و آن قدر سرکه اضافه کنید که روی همه مواد را بگیرد و سپس در آن را محکم ببندید .
بعد از 20 روز این ترشی آماده است .
برای آموزش طرز تهیه دیگر ترشی ها کلیک کنید .
منبع : کتاب آشپزی مریم