قبل از شروع این مطلب شما باید پست نکات قابل توجه برای تهیه ترشی را به طور کامل مطالعه کرده باشید .
مواد لازم
بادمجان : 1 کیلوگرم
هویج : 1 کیلوگرم
گل کلم : 1 بوته
کرفس : 1 شاخه بزرگ
سیب زمینی ترشی : 500 گرم
ادویه ترش : به مقدار لازم
سبزی ترشی : نیم کیلو گرم
نمک : 3 قاشق سوپ خوری
سرکه : به مقدار کافی
طرز تهیه
بادمجان و هویج و سیب زمینی را شسته و قطعه قطعه کرده و در سرکه بجوشانید تا له شود .
گل کلم ، کرفس و سبزی ها را نیز شسته و بعد از اینکه کاملا خشک شدند آنها را ساطوری کرده و بادمجان را یک جوش بدهید .
بعد از سرد شدن همه ی آن ها را در ظرف مناسب ریخته و نمک و ادویه به آن اضافه نمایید .
سرکه به مقدار کافی در ظرف ریخته و در آن را محکم ببندید .
بعد از چند روز اگر دیدید که سر ظرف از سرکه خالی شده دوباره آن را پر کنید .
بعد از 15 روز این ترشی آماده مصرف است .
برای آموزش طرز تهیه دیگر ترشی ها کلیک کنید .
منبع : کتاب آشپزی مریم