قبل از شروع این مطلب شما باید پست نکات لازم برای تهیه انواع شیرینی  را مطالعه کرده باشد .


مواد لازم
آرد : 100 گرم
تخم مرغ : 1 عدد
پودر شکر : 125 گرم
نشاسته : 25 گرم
کره : 70 گرم
پودر نارگیل : 125 گرم
روغن مایع : 2 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر : 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه
کره را با پودر شکر خوب بهم زده تا نرم و یکدست شود .
روغن مایع را اضافه کرده و به خوبی بهم بزنید .
سپس تخم مرغ را اضافه کرده و خوب مخلوط نمایید .
نشاسته را آسیاب کرده و به همراه پودر نارگیل و آرد و بکینگ پودر مخلوط کرده 
و به آرامی به مایه بالا اضافه کرده و خوب بهم بزنید تا خمیر تقریبا شلی بدست آید .
سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و خمیر را با قیف بدون ماسوره با فاصله در سینی ریخته و در طبقه وسط فر قرار داده 
به مدت 15 دقیقه با حرارت 165 درجه آنرا بپزید .