1 : فر را قبل از قرار دادن قالب شیرینی کاملا گرم کنید .


2 : قالب شیرینی را معمولا روی پنجره وسط فر قرار داده مگر در مواردی که ذکر شده است .


3 : اندازه های داده شده را رعایت کنید .


4 : قالب شیرینی را چرب و کف آن را آرد بپاشید و یا پس از چرب کردن کاغذ روغنی در آن پهن کنید .


5 : زمان آماده شدن شیرینی تقریبی است و بستگی به صحیح بودن درجه فر و محل قرار دادن ظرف شیرینی در روی پنجره فر دارد


6 : تا قبل از ( دو سوم ) زمان پخت شیرینی در فر را باز نکنید .


7 : مواد استفاده شده باید از نوع مرغوب باشد .


8 : موادی نظیر آرد ، نمک ،  وانیا ، کاکائو ، بکینگ پودر و نشاسته را حتما الک کنید .


9 : موادی نظیر تخم مرغ و کره را دو ساعت قبل از تهیه شیرینی از یخچال بیرون بیاورید .


10 : اگر زرده و سفیده را باید جداگانه بزنید مواظب باشید زرده داخل سفیده نشود زیرا باعث می شود که سفیده سفت نشود . 


11 : سفیده تخم مرغ را طوری بزنید که کف کرده و به رنگ برف درآید .


12 : تخم مرغ را آرام آرام به مایه شیرینی اضافه کنید . 


13 : برای زودتر اماده شدن سفیده تخم مرغ کمی آبلیمو به آن اضافه کنید . 


14 : خامه را قبل از زدن به مدت 10 دقیقه در یخچال گذاشته تا کاملا سرد شود .


15 : برای بهتر فرم گرفتن خامه ظرف حاوی آن را در یک ظرف پر از یخ قرار داده و بزنید و پس از سفت شدن دیگر از زدن آن خودداری کنید زیرا تغییر شکل داده و قابل استفاده نخواهد بود .


16 : بهتر است به جای شکر از پودر قند استفاده کنید . 


17 : شیرینی را پس از سرد شدن از قالب جدا کنید .


18 : برای تهیه کرم مرتبا آن را هم بزنیند تا غلیظ شود . 


19 : اگر برای پخت کرم ظرف مخصوص ندارید ظرف حاوی کرم را در ظرف آب قرار داده و سپس ظرف آب را روی شعله قرار دهید ، دقت کنید آب وارد ظرف کرم نشود .


20 : برای ذوب کردن شکلات آن را درشت رنده کرده و سپس روی بخار آب قرار دهید توجه داشته باشید از قرار دادن شکلات روی حرارت مستقیم خودداری کنید .


21 : در صورت سفت بودن شکلات کمی آب جوش به آن اضافه کنید 


22 : پس از ذوب شکلات برای خوش طعم شدن آن کمی اسانس به آن اضافه نمایید .


23 : برای تیره شدن رنگ شکلات کمی کاکائو را در آب داغ حل کرده و به شکلات ذوب شده اضافه کنید .