قبل از شروع این مطلب شما باید پست نکات قابل توجه برای تهیه ترشی را به طور کامل مطالعه کرده باشید .



مواد لازم 
گل کلم : 1 بوته
آلو زرد : 1 کیلو
هویج ریز : نیم کیلو
خیار ریز : 1 کیلو
کلم پیچ قرمز : نیم کیلو
فلفل سبز : 250 گرم
گوجه فرنگی سفت و ریز : 1 کیلو
شوید ، جعفری ، ترخون : 150 گرم
برگ بو : 50 گرم
سیر : 6 حبه 
نخود خام : نصف فنجان
برگ مو : 250 گرم
سرکه : 1 لیوان
نمک : به مقدار کافی


طرز تهیه
گل کلم را شسته و خرد کنید . 
آلو زرد را شسته و هسته ان را در آورید .
کلم پیچ را شسته و درشت خرد کنید .
هویج و خیار و گوجه فرنگی و فلفل سبز را بشویید و بگذارید نم این مواد از بین برود .
سیر را شسته و پوست بکنید .
در یک ظرف مناسب ابتدا مقداری سبزی و برگ مو قرار دهید و از این مواد روی آن بریزید . 
سپس روی ظرف نیز مقداری بر برگ بو و سبزی قرار دهید .
سرکه را اضافه کنید .
آب و نمک را جوشانده و بعد ا سرد شدن به این مواد اضافه کنید و در ظرف را محکم ببندید .
بعد از 15 روز این شور آماده است .