قبل از شروع این مطلب شما باید پست نکات قابل توجه برای تهیه ترشی را به طور کامل مطالعه کرده باشید .


مواد لازم
شلیل ، ازگیل ، سیب ، آلبالو ، هلو ، گوجه سبز ، آلو زرد : از هر کدام نیم کیلو
هل کوبیده : نصف قاشق چایخوری
دارچین : نصف قاشق مرباخوری
نمک : نصف قاشق سوپ خوری
سرکه : به مقدار لازم

طرز تهیه
سیب و گلابی را خرد کرده و تخمه های آن را خارج کنید .
هسته ی بقیه میوه ها را در آورید .
سپس همه ی میوه ها را در یک ظرف مناسب ریخته و سرکه اضافه کرده و به مدت 1.5 ساعت با حرارت ملایم بپزید .
بعد از روی حرارت پایین آورده و بگذارید خنک شود .
سپس نمک و ادویه را اضافه کرده و در ظرف مناسب ریخته و پر از سرکه کنید و در آن را محکم ببندید .
بعد از یک هفته ترشی اماده است .