1 :  فر را قبل از قرار دادن قالب کیک کاملا گرم کنید 


2 :  قالب کیک را معمولا بر روی پنجره وسط فر قرار دهید مگر در مواردی که ذکر شده است 


3 :  اندازه های داده شده را به دقت رعایت کنید 


4 :  زمانی که برای آماده شدن کیک داده شده است تقریبی است و بستگی دارد به اینکه درجه حرارت فر صحیح باشد و ظرف کیک را روی کدام پنجره فر گذاشته اید 


5 :  حرارت فر را کنترل کنید و حدال تا ( دو سوم ) زمان پخت کیک نگذشته است در فر را باز نکنید 


6 :  ظرف کیک را چرب و کف آنرا آرد بپاشید و یا پس از چرب کردن کاغذ روغنی در آن پهن کنید


7 :  آردی را که برای تهیه کیک مورد استفاده قرار می دهید باید از بهترین نوع باشد و قبل از استفاده حتما الک کنید 


8 :  موادی نظیر بکینگ پودر ، نمک ، وانیل و کاکائو را الک کنید 


9 :  تمامی موادی که برای پخت کیک استفاده می کنید باید از مرغوبترین مواد انتخاب شود 


10 :  موادی از قبیل تخم مرغ و کره را دو ساعت قبل از تهیه کیک از یخچال بیرون بیاورید


11 :  تخم مرغ اعم از سفیده یا زرده را آرام به مایه کیک اضافه کنید 


12 : سفیده تخم مرغ را طوری بزنید که کف کرده و به رنگ برف درآید


13 :  خامه را قبل از زدن به مدت 10 دقیقه در یخچال گذاشته تا کاملا سرد شود 


14 :  برای زودتر سفت شدن سفیده تخم مرغ میتوانید کمی آبلیمو به آن اضافه کنید


15 :  تخم مرغ را یکی یکی در ظرف مورد نظر بشکنید و وقتی از سالم بودن آن ها مطمئن شدید به مایه کیک اضافه کنید


16 :  برای استفاده از نشاسته  ابتدا باید آنرا پودر و سپس  آنرا الک کنید


17 :  برای سفت شدن خامه آن را در کاسه ای بریزید و کاسه را داخل ظرف پر از یخ قرار داده و خامه را با خاک قند خوب  بهم زده  تا سفت شود . پس از سفت شدن از زدن آن جلوگیری کنید  زیرا خامه تغییر شکل داده و دیگر قابل استفاده نمی باشد


18 :  در تهیه کیک اگر به جای شکر از خاکه قند استفاده کنیم بهتر است زیرا مایه کیک صاف و یکدست می شود 


19 :  بعد از آن که ( دو سوم ) زمان پخت کیک گذشت چنگال را به آرامی در کیک فرو کنید اگر مایه به چنگال نچسبید کیک پخته است وگرنه باید به پختن ان ادامه دهید 


20 :  کیک را همیشه پس از سرد شدن از قالب جدا کنید وگرنه کیک خرد می شود 


21 :  برای آنکه سطح کیک نرم باشد میتوانید پس از خارج کردن از فر سطح آنرا با پارچه بپوشانید


22 :  برای تهیه کرم مرتبا آنرا بهم بزنید تا غلیظ شود 


23 :  اگر برای پخت کرم ظرف مخصوص ندارید ظرف محتوای کرم را در ظرف آب قرار داده و سپس ظرف آب را بر روی شعله قرار دهید . دقت کنید که ظرف مورد نظر به گونه ای باشد که هنگام جوشیدن آب وارد کرم نشود 


24 : در موقع هم زدن مایه کیک سعی کنید از یک طرف آنرا به هم بزنید تا پف کیک نخوابد 


25 :  در موقع زدن سفیده نباید آب یا روغن در کاسه یا به نوک همزن چسبیده باشد زیرا از پف کردن سفیده جلوگیری میکند 


26 :  برای براق کردن سطح کیک میتوان از دو قاشق غذاخوری شکر ، دو قاشق غذاخوری آب و یک قاشق چایخوری آبلیمو را قوام داده و بعد از سرد شدن آن را با برس بر روی کیک بمالید تا سطح آن براق شود