قبل از شروع این مطلب شما باید پست نکات قابل توجه برای تهیه ترشی را به طور کامل مطالعه کرده باشید .



مواد لازم
هویج ، سیب زمینی ترشی ، پیاز ، کرفس ، خیار ، سبزی ترشی : از هرکدام 500 گرم
موسیر : 150 گرم
گل کلم : 1 بوته
سیر : 250 گرم
فلفل سبز : 250 گرم
گلپر : 50 گرم
سرکه : 1 لیوان
نمک : به مقدار کافی

طرز تهیه
موسیر را خیس کرده و چند بار آب آن را عوض کنید .
پیاز و سیر را پوست گرفته و بشویید .
فلفل سبز و سبزی ها را شسته و پهن کنید تا آب آنها برود و سپس آن ها را خرد کنید .
گلپر را کوبیده و با سرکه مخلوط کنید .
هویج و گل کلم و سیب زمینی ترشی ، کرفس و خیار را شسته و خرد کنید.
 سپس آن ها را روی یک پارچه تمیز پهن کرده تا خشک شوند .
آب و نمک را بجوشانید و بگذارید کمی سرد شود .
یک ظرف مناسب انتخاب کرده و در ته آن مقداری سبزی و سیر بگذارید .
مواد شور را مخلوط کرده و داخل ظرف بریزید و در وسط و قسمت بالای ظرف نیز مقداری سیر و سبزی بگذارید .
سپس سرکه و گلپر را داخل ظرف ریخته و آب نمک را اضافه کنید .
یک روز در ظرف را باز بگذارید و اگر سر آن خالی شد باز مقداری آب نمک جوشیده سرد اضافه کنید .
سپس در آن را محکم بسته و در جای خنک نگهداری شود .
بعد از 20 روز این شور آماده مصرف میشود .