قبل از شروع این مطلب شما باید پست نکات قابل توجه برای تهیه ترشی را به طور کامل مطالعه کرده باشید .


مواد لازم 

گل کلم : 1 بوته

هویج : 1 کیلوگرم

فلفل سبز : نیم کیلو

پیاز سفید ریز : نیم کیلو

بادمجان ریز : نیم کیلو

خیار ریز : 1 کیلوگرم

کرفس : 2 شاخه

سبزیجات معطر : نیم کیلو

سرکه : 3 لیتر

نمک : 3 قاشق سوپ خوری


طرز تهیه 

گل کلم را شسته و خرد کنید .

هویج را شسته و حلقه حلقه کنید .

پیاز را شسته و یک شکاف دهید .

سپس همه این مواد را در سرکه ریخته و 15 دقیقه آن را بجوشانید .

در ظرف مناسبی ریخته و آن قدر سرکه اضافه کنید که روی همه مواد را بگیرد و سپس در آن را محکم ببندید .

بعد از 20 روز این ترشی آماده است .


برای آموزش طرز تهیه دیگر ترشی ها کلیک کنید .


منبع : کتاب آشپزی مریم