قبل از شروع این مطلب شما باید پست نکات قابل توجه برای تهیه انواع کیک را به طور کامل مطالعه کرده باشید .



مواد لازم 
آرد سفید : 150 گرم
مغز گردوی چرخ شده : 150 گرم
شکر : 150 گرم
تخم مرغ : 6 عدد
وانیل : 1 قاشق مرباخوری
بکینگ پودر : 1 قاشق مرباخوری


طرز تهیه
تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و آن هارا خوب هم بزنید .
وانیل و شکر و کره را به آن اضافه کرده
و سپس گردوی چرخ کرده و آرد را نیز اضافه نموده و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط گردد .
قالب را چرب کرده و در فر با حرارت 350 درجه قرار داده به مدت 30 دقیقه تا پخته شود .
آنگاه بعد از پخته شدن از فر خارج کرده و میگذاریم کاملا سرد شود .
سپس آنرا به دلخواه با کرم یا خامه تزئین نموده و در ظرف مناسب قرار دهید .