مواد لازم
خیار ریز : 2 کیلو
سیر : 6 حبه
سرکه : 1 لیوان
برگ مو : 500 گرم
فلفل سبز : 100 گرم
شوید و ترخون : نیم کیلو
نمک : به مقدار کافی
طرز تهیه
سیر را پوست گرفته و بشویید .
خیار ها را بشویید و بگذارید کاملا خشک شوند .
سبزی ها را شسته و بگذارید خشک شوند .
یک ظرف دهانه گشاد انتخاب کرده که در آن محکم باشد .
سپس یک لایه از سبزی و برگ مو کف ظرف گذاشته و یک ردیف خیار بچینید .
سپس یک ردیف روی خیار نیز سبزی قرار دهید و این کار را ادامه دهید تا خیار ها تمام شوند .
البته سیر ها و فلفل ها را خرد کرده و در لا به لای خیار ها قرار دهید .
در انتها نیز مقداری برگ مو و سبزی روی خیارها قرار دهید .
سرکه را اضافه کرده و آب نمک را بجوشانید و صبر کنید سرد شود .
آن گاه روی این مواد بریزید تا آب نمک روی خیار ها را کاملا بپوشاند .
در ظرف را بسته بعد از 15 روز خیارشور آماده است .
برای آموزش طرز تهیه دیگر ترشی ها کلیک کنید .