1 : برای پختن غذا در این دستگاه باید امواج مایکروفر به راحتی از ظرف غذا عبور کرده و جذب ماده غذایی شود ، بنابراین در انتخاب ظرف آشپزی باید دقت لازم به عمل آید . تعدادی از ظروف مناسب برای آشپزی در مایکروفر به شرح زیر است :


ظروف پیرکس ، چینی ، سرامیک با لعاب برای پختن غذا 

ظروف یکبار مصرف پلاستیکی و پارچ های شیشه ای برای گرم کردن غذا 


2 : پوشاندن مواد غذایی زمان پخت را کوتاه تر میکند زیرا بخار آب به طور کامل خارج نشده و عمل پخت یا گرم کردن را تسریع میکند . برای این کار میتوان از درب ظروفی که جنس آنها قابل استفاده در دستگاه است ، یک بشقاب چینی و یا روکش نایلونی محافظ غذا ( سلفون ) استفاده کرد .


3 : اصولا پخت و پز با مایکروفر بر اساس دو عامل اصلی قدرت و زمان صورت میگیرد ، هرچه قدرت بالاتری انتخاب کنید ، غذا در زمان کمتری آماده می شود .


4 : بدون قرار دادن مواد غذایی در مایکروفر ، دستگاه را روشن نکنید .


5 : هنگام پخت و پز با مایکروفر ، چند بار به آن سر بزنید و مطمئن شوید زمان انتخابی تان صحیح بوده ، تا غذا نسوزد .


6 : توصیه می شود مواد غذایی دارای پوسته از قبیل سوسیس ، گوجه فرنگی ، سیب زمینی و ... که به صورت درسته میخواهید بپزید را با یک جسم نوک تیز مثل چنگال  از چند نقطه سوراخ کنید . این امر مانع ترکیدن آن ها میگردد ، ضمنا مایکروفر نیز کثیف نمی شود .



  این غذا ها را هرگز در مایکروفر گرم نکنید