مواد لازم
مرغ 1 عدد
لپه 10 گرم
آلو خشک 400 گرم
پیاز سرخ کرده 3قاشق سوپ خوری
زعفران سائیده 1 قاشق مرباخوری
نمک به مقدار کافی
شکر ( در صورت تمایل ) به مقدار دلخواه
طرز تهیه :
آلو را شسته و حدود 4 ساعت آن را خیس کنید .
مرغ را با پیاز سرخ کرده و لپه و مقداری آب میگذاریم نیم پز شود .
سپس نمک و آلو را اضافه کرده و میگذاریم با حرارت ملایم کاملا بپزد .
زعفران را با کمی آب حل کرده و در صورت تمایل با شکر مخلوط نموده و به مرغ اضافه کنید .
و بعد از چند جوش آن را کشیده و مصرف نمایید .