مواد لازم
برنج 500 گرم
گوشت چرخ کرده 400 گرم
پیاز 2 عدد
ادویه پلویی 1 قاشق غذاخوری
زعفران ساییده 1 قاشق چایخوری
روغن و نمک به مقدار کافی
آب گوشت 1/2 لیوان ( نصف )
طرز تهیه :
پیاز را رنده ریز کرده و با گوشت و کمی ادویه و نمک و فلفل مخلوط کرده خوب ورز دهید .
سپس در یک تاوه مقداری روغن داغ کرده و گلوله هایی به اندازه ی یک گردو برداشته و کمی آنرا پهن نموده و دو طرف آن را سرخ کنید .
برنج را کمی با آب و نمک پخته و آن را آبکش نمایید و هنگامی که برنج را برای دم گذاشتن در قابلمه میریزید لا به لای آن ادویه پلویی بپاشید.
سپس زعفران را در آب حل کرده و با نصف لیوان آبگوشت مخلوط نموده 4 قاشق سوپ خوری روغن نیز اضافه نمایید و روی برنج بدهید و آن را دم بگذارید .
پس از پختن ، برنج را در دیس کشیده و مقداری کره روی برنج بدهید و شامیها را در اطراف دیس بچینید .
برای مشاهده طرز پخت دیگر ته چین ها کلیک کنید .