مواد لازم

  • مرغ : 1 عدد
  • برنج : 500 گرم
  • زرشک : 150 گرم
  • زعفران ساییده : 1 قاشق مرباخوری
  • شکر : 4 قاشق سوپ خوری
  • پیاز : 1 عدد
  • نمک و روغن : به مقدار کافی

طرز تهیه

ابتدا مرغ را پاک کرده با یک پیاز خردشده و کمی نمک بگذارید بپزد .

زرشک را کمی تفت داده و با شکر مخلوط کنید .

استخوان های مرغ را کشیده و گوشت آن را با زرشک لا به لای برنج در دیگ دم کنید .

زعفران را با کمی آبجوش حل کرده و سپس با کمی برنج مخلوط کنید .

در اخر هنگام کشیدن ، روی پلو را با زعفران تزئین کنید .



مطالب مرتبط :