مواد لازم
هلو : 500 گرم
دارچین کوبیده : 0.5 قاشق مرباخوری ( نصف قاشق )
آب سرد : نصف فنجان
شکر : 1 فنجان
پوست لیموترش رنده شده : 1 قاشق مرباخوری
آرد سفید : 1 فنجان
نمک : 0.25 قاشق مرباخوری ( یک چهارم )
روغن : نصف فنجان
طرز تهیه
قالب نسوز را چرب کرده و هلو ها را برید و هسته ی آنها را خارج کرده و در ته قالب بچینید .
دارچین ، آب و پوست لیمو ترش را به آن اضافه کنید .
شکر ، آرد ، نمک و روغن را با هم مخلوط کرده و به صورت یک لایه روی هلو پهن کنید .
سپس آن را با حرارت 350 درجه به مدت 45 دقیقه در فر قرار دهید تا برشته شده و آماده گردد .
منبع : کتاب آشپزی مریم