مواد لازم 

هلو : 500 گرم

دارچین کوبیده : 0.5 قاشق مرباخوری ( نصف قاشق )

آب سرد : نصف فنجان

شکر : 1 فنجان

پوست لیموترش رنده شده : 1 قاشق مرباخوری

آرد سفید : 1 فنجان

نمک : 0.25 قاشق مرباخوری ( یک چهارم )

روغن : نصف فنجان


طرز تهیه

قالب نسوز را چرب کرده و هلو ها را برید و هسته ی آنها را خارج کرده و در ته قالب بچینید .

دارچین ، آب و پوست لیمو ترش را به آن اضافه کنید .

شکر ، آرد ، نمک و روغن را با هم مخلوط کرده و به صورت یک لایه روی هلو پهن کنید .

سپس آن را با حرارت 350 درجه به مدت 45 دقیقه در فر قرار دهید تا برشته شده و آماده گردد .


منبع : کتاب آشپزی مریم