مواد لازم
سیب زمینی : 700 گرم
آرد گندم : 75 گرم
تخم مرغ : 2 عدد
پودر سوخاری : 25 گرم
خامه سفت زده شده : 3 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل : به مقدار دلخواه
طرز تهیه
سیب زمینی را رنده کرده و تخم مرغ و آرد و نمک و فلفل را نیز به آن افزوده
خوب مخلوط نمایید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود .
سپس آن را به قطعات مساوی و به شکل دلخواه در آورید و روی یک سینی گرد بچینید .
قابلمه ای را انتخاب کنید که این سینی به راحتی داخل آن برود .
سپس یک قابلمه کوچکتر را داخل آن قرار داده و مقداری آب داخل قابلمه بریزید و سینی را روی آن قرار دهید .
درب قابلمه را بسته به مدت 30 دقیقه با بخار آب بپزید .
سپس آن را از داخل قابلمه خارج نموده و هر قطعه را با پودر سوخاری آغشته نموده
و در کره دو طرف آن را سرخ نمایید .