مواد لازم 

سیب زمینی : 700 گرم

آرد گندم : 75 گرم

تخم مرغ : 2 عدد

پودر سوخاری : 25 گرم

خامه سفت زده شده : 3 قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل : به مقدار دلخواه


طرز تهیه 

سیب زمینی را رنده کرده و تخم مرغ و آرد و نمک و فلفل را نیز به آن افزوده

خوب مخلوط نمایید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود .

سپس آن را به قطعات مساوی و به شکل دلخواه در آورید و روی یک سینی گرد بچینید .

قابلمه ای را انتخاب کنید که این سینی به راحتی داخل آن برود .

سپس یک قابلمه کوچکتر را داخل آن قرار داده و مقداری آب داخل قابلمه بریزید و سینی را روی آن قرار دهید .

درب قابلمه را بسته به مدت 30 دقیقه با بخار آب بپزید .

سپس آن را از داخل قابلمه خارج نموده و هر قطعه را با پودر سوخاری آغشته نموده

و در کره دو طرف آن را سرخ نمایید .