مواد لازم
گوشت بره 1.5 کیلو و یا یک عدد مرغ متوسط
ماست کیسه ای ترش : 1 کیلو
زعفران ساییده : 1 قاشق سوپ خوری
یک عدد مرغ : 1.5 کیلوگرمی
برنج : 1.5 کیلوگرم
تخم مرغ : 7 عدد
کره : 250 گرم
کرفس : 2 ساقه
هویج : یک عدد
پیاز : 1 عدد
طرز تهیه
برای آنکه ته چین ما طعم خوبی بگیرد ، ماست ته چین حتما باید ترش باشد .
گوشت بره یا مرغ را با دو عدد کرفس ، 1 عدد هویج و یک عدد پیاز میپزیم به طوری که بعد از پختن آب آن کاملا تبخیر شود .
اگر از گوشت مرغ استفاده میکنیم ، در ابتدای پخت نمک را اضافه میکنیم و اگر گوشت بره استفاده میکنیم نمک را در اواخر پخت اضافه میکنیم .
سپس استخوان های آن را جدا میکنیم . ماست را با تخم مرغ و زعفران حل شده در یک چهارم آبجوش مخلوط میکنیم و کمی نمک به آن اضافه میکنیم .
کره را گرما میدهیم تا ذوب شود . نیمی از کره را به این مواد اضافه کرده و تمام مواد را با هم مخلوط میکنیم .
یک مقدار از مواد را کنار گذاشته (برای ته ظرف ها) ، برنج را آبکش نموده با بقیه مخلوط میکنیم . ظرف هایی که انتخاب میشود باید در سه اندازه باشند .
کمی از مایه ته چین را ته ظرف ریخته و بعد در هر ظرف مقداری از مایه ته چین که با برنج مخلوط کرده بودیم میریزیم .
این مواد را طوری در ظرف ریخته که در لا به لای مواد به طور منظم و یکدست گوشت مرغ یا گوشت بره چیده شود .
بقیه کره آب شده را روی مواد ته چین ریخته ، آنرا روی حرارت خیلی ملایم قرار میدهیم یا اینکه در فری که از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کرده ایم ، به مدت 2 ساعت قرار میدهیم تا ته و اطراف ته چین طلایی شود .
هر چه مدت زمان پخت ته چین بیشتر و حرارت ملایم تر باشد ، ته چین بهتری خواهیم داشت .
سپس روی ته چین را با ماست چکیده که در قیف ریخته ایم و خلال پسته و زرشک تزئین میکنیم .
برای پایه های ته چین میتوانیم از برش های سیب زمینی که در روغن سرخ کرده ایم استفاده کنیم .
برای مشاهده طرز پخت دیگر ته چین ها کلیک کنید .