مواد لازم
ارزن پوست شده : 1 لیوان
مغز گردو : 150 گرم
گوشت : 200 گرم
پیاز متوسط : 2 عدد
شیر : 1 لیوان
روغن : به مقدار کافی
طرز تهیه :
ارزن را در یک لیوان آب ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار داده بگذارید بپزد و آب آن نصف شود .
پیاز را رنده کرده و کمی تفت دهید .
گوشت را به قطعه های کوچک خرد کرده و کمی تفت دهید .
پیاز و گوشت را به ارزن اضافه نموده و بگذارید حدود نیم ساعت بپزد .
سپس مغز گردو را تفت داده و با شیر به مخلوط اضافه نموده بعد از چند جوش آن را در سوپ خوری بکشید .