مواد لازم  :


ران گوسفند  : 1 عدد

روغن  : به اندازه کافی

نمک ، فلفل ، ادویه  : به مقدار دلخواه 

رب گوجه فرنگی  : 3 قاشق غذاخوری



طرز تهیه :


 ران گوسفند را گرفته استخوان های طرف مچ آن را شکسته و استخوان بالای آن را بیرون آورده و چهار شکاف در میان آن ایجاد کنید . 


مقداری روغن در دیگ ریخته و دو طرف ژیگو را کاملا سرخ کنید . 


سپس به اندازه نصف قطر گوشت آب و مقداری نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی و ادویه اضافه نموده و حدود چهار ساعت آن را بپزید .


 توجه داشته باشید بعد از 2 ساعت آن را برگردانید . 


سپس در دیس کشیده و با سیب زمینی سرخ کرده تزئین نموده سرو فرمایید .