مواد لازم :
ران گوسفند : 1 عدد
روغن : به اندازه کافی
نمک ، فلفل ، ادویه : به مقدار دلخواه
رب گوجه فرنگی : 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
ران گوسفند را گرفته استخوان های طرف مچ آن را شکسته و استخوان بالای آن را بیرون آورده و چهار شکاف در میان آن ایجاد کنید .
مقداری روغن در دیگ ریخته و دو طرف ژیگو را کاملا سرخ کنید .
سپس به اندازه نصف قطر گوشت آب و مقداری نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی و ادویه اضافه نموده و حدود چهار ساعت آن را بپزید .
توجه داشته باشید بعد از 2 ساعت آن را برگردانید .
سپس در دیس کشیده و با سیب زمینی سرخ کرده تزئین نموده سرو فرمایید .