1 : برای تهیه بستنی معمولا به ازای هر لیوان آب میوه یک قاشق سوپ خوری شکر استفاده می شود 


2 : در میوه های ترش میتوان مقدار شکر را 2 یا 3 برابر کرد


3 : برای تهیه بستنی آب میوه و کافه گلاسه باید بستنی سفت شود 


4 : اگر در بستنی مقدار شکر و و ثعلب بیشتر از حد معمول باشد بستنی خودش را نمی گیرد


5 : ظرفی را که انتخاب کرده و مایه بستنی را در آن ریخته و در فریزر میگذارید باید از جنس روی یا پلاستیک باشد و سپس باید بستنی را در 3 مرحله هم زد تا بخوبی خودش را بگیرد 


6 : در تمام بستنی ها میتوان از خامه استفاده کرد . برای این منظور خامه را در یک ظرف صاف لبه کوتاه ریخته و در فریزر بگذارید تا یخ بزند سپس آنرا تکه تکه کرده و در بستنی بریزید