مواد لازم

برنج  500 گرم

گوشت چرخ کرده  400 گرم

پیاز  2 عدد

ادویه پلویی  1 قاشق غذاخوری

زعفران ساییده  1 قاشق چایخوری

روغن و نمک  به مقدار کافی

آب گوشت  1/2 لیوان ( نصف )


طرز تهیه : 

پیاز را رنده ریز کرده و با گوشت و کمی ادویه و نمک و فلفل مخلوط کرده خوب ورز دهید .

سپس در یک تاوه مقداری روغن داغ کرده و گلوله هایی به اندازه ی یک گردو برداشته و کمی آنرا پهن نموده و دو طرف آن را سرخ کنید .

برنج را کمی با آب و نمک پخته و آن را آبکش نمایید و هنگامی که برنج را برای دم گذاشتن در قابلمه میریزید لا به لای آن ادویه پلویی بپاشید.

سپس زعفران را در آب حل کرده و با نصف لیوان آبگوشت مخلوط نموده 4 قاشق سوپ خوری روغن نیز اضافه نمایید و روی برنج بدهید و آن را دم بگذارید .

پس از پختن ، برنج را در دیس کشیده و مقداری کره روی برنج بدهید و شامیها را در اطراف دیس بچینید .


برای مشاهده طرز پخت دیگر ته چین ها کلیک کنید .