مواد لازم


ارزن پوست شده  : 1 لیوان 

مغز گردو  :  150 گرم 

گوشت  : 200 گرم 

پیاز متوسط  :  2 عدد 

شیر  : 1 لیوان

روغن  :  به مقدار کافی 



طرز تهیه  :


ارزن را در یک لیوان آب ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار داده بگذارید بپزد و آب آن نصف شود . 


پیاز را رنده کرده و کمی تفت دهید . 


گوشت را به قطعه های کوچک خرد کرده و کمی تفت دهید .


 پیاز و گوشت را به ارزن اضافه نموده و بگذارید حدود نیم ساعت بپزد . 


سپس مغز گردو را تفت داده و با شیر به مخلوط اضافه نموده بعد از چند جوش آن را در سوپ خوری بکشید .