قبل از شروع این مطلب شما باید پست نکات قابل توجه برای تهیه ترشی را به طور کامل مطالعه کرده باشید .


مواد لازم

بادمجان کوچک : 10 عدد

سیب زمینی ترشی : 250 گرم

لوبیا سبز : 250 گرم

گل کلم : 1 بوته

کرفس : 1 شاخه

هویج : 250 گرم

خیار ریز : 250 گرم

موسیر : 5 عدد

فلفل سبز : 200 گرم

نمک : 3 قاشق سوپ خوری

نعناع ، ترخون ، جعفری ، گشنیز ، ریحان : نیم کیلوگرم

سرکه : به مقدار کافی


طرز تهیه

بادمجان را در فر قرار داده و آن را کبابی کنید و پوست آنرا بکنید و به مدت 12 ساعت در صافی گذاشته تا آب آن برورد .

سیب زمینی را در آب نمک دار جوشانده تا نرم شود .

سپس آنرا خشک کرده و پوستش را گرفته و قطعه قطعه کنید .

لوبیا سبز رو خرد کرده و 5 دقیقه در آب نمک دار بجوشانید .

گل کلم را خرد کرده و 5 دقیقه در آب نمک دار بجوشانید .

سپس همه این مواد را مخلوط کرده و در ظرف مناسب بریزید .

سبزی های خرد شده ، نمک ، موسیر ، فلفل سبز و خیار را اضافه نمایید و آنقدر سرکه بریزید که روی مواد را بگیرد .

سپس درب ظرف را محکم بسته ، بعد از 15 روز ترشی آماده است . 


برای آموزش طرز تهیه دیگر ترشی ها کلیک کنید .


منبع : کتاب آشپزی مریم