قبل از شروع این مطلب شما باید پست نکات قابل توجه برای تهیه ترشی را به طور کامل مطالعه کرده باشید .


مواد لازم 

بادمجان : 1 کیلوگرم

هویج : 1 کیلوگرم

گل کلم : 1 بوته

کرفس : 1 شاخه بزرگ

سیب زمینی ترشی : 500 گرم

ادویه ترش : به مقدار لازم

سبزی ترشی : نیم کیلو گرم

نمک : 3 قاشق سوپ خوری

سرکه : به مقدار کافی


طرز تهیه

بادمجان و هویج و سیب زمینی را شسته و قطعه قطعه کرده و در سرکه بجوشانید تا له شود .

گل کلم ، کرفس و سبزی ها را نیز شسته و بعد از اینکه کاملا خشک شدند آنها را ساطوری کرده و بادمجان را یک جوش بدهید .

بعد از سرد شدن همه ی آن ها را در ظرف مناسب ریخته و نمک و ادویه به آن اضافه نمایید .

سرکه به مقدار کافی در ظرف ریخته و در آن را محکم ببندید .

بعد از چند روز اگر دیدید که سر ظرف از سرکه خالی شده دوباره آن را پر کنید .

بعد از 15 روز این ترشی آماده مصرف است .


برای آموزش طرز تهیه دیگر ترشی ها کلیک کنید .


منبع : کتاب آشپزی مریم