قبل از شروع این مطلب شما باید پست نکات قابل توجه برای تهیه ترشی را به طور کامل مطالعه کرده باشید .


مواد لازم
پونه - اسفناج - تره - شوید - ترخون - گشنیز : از هر کدام 250 گرم
نعناع - جعفری - کرفس - مرزه - شنبلیله - ریحان : از هر کدام 250 گرم
نمک : 3 قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز : 1 قاشق مرباخوری
دانه فلفل سیاه : 1 قاشق مرباخوری
گلپر : 1 قاشق مرباخوری
سیر : 250 گرم
بادمجان : 1 کیلوگرم
موسیر : 250 گرم
فلفل سبز : 100 گرم
سرکه : به مقدار لازم

طرز تهیه
بادمجان و موسیر را خرد کرده و 15 دقیقه با سرکه بجوشانید و بگذارید سرد شود .
سبزیجات را شسته و بگذارید کاملا خشک شوند .
سپس آن ها را ریز خرد کرده و به همراه ادویه و فلفل و سیر خرد شده و نمک داخل ظرف مناسب ریخته
و سرکه آنقدر اضافه کنید تا روی آن را بگیرد .
بعد از 20 روز این ترشی آماده است .