قبل از شروع این مطلب شما باید پست نکات قابل توجه برای تهیه ترشی را به طور کامل مطالعه کرده باشید .


توجه : تصویر مطلب ربطی به محتوای این مطلب ندارد و نتیجه ی نهایی نیست .

مواد لازم 
خیار ریز : 500 گرم
گوجه فرنگی ریز : 250 گرم 
پیاز ریز : 250 گرم
هویج ریز : 250 گرم 
آلبالو : 100 گرم 
هلو : 250 گرم
سیب : 250 گرم
گلابی : 250 گرم 
شلغم : 25 گرم
آلو : 150 گرم 
لوبیا سبز ریز : 150 گرم 
کرفس : 150 گرم 
گل کلم : 500 گرم 
ادویه ترشی : 3 قاشق سوپ خوری
زعفران : 1 قاشق مرباخوری
سرکه : به مقدار لازم

طرز تهیه
کرفس ، لوبیا سبز و هویج را خرد کرده و در سرکه پخته و بگذارید خنک شود . 
دانه و هسته میوه ها را در آورده و آن ها را برش بزنید و بگذارید نم آن ها برچیده شود .
ادویه ها را کمی بو دهید .
همه ی این مواد را مخلوط کرده و در ظرف مناسبی ریخته و سرکه به مقدار کافی اضافه کنید .
در ظرف را محکم ببندید .
بعد از 15 روز این ترشی آماده است .