قبل از شروع این مطلب شما باید پست نکات لازم برای تهیه انواع شیرینی  را مطالعه کرده باشید .

توجه : تصویر غیر مرتبط با نتیجه ی نهایی می باشد .


مواد لازم

سفیده تخم مرغ : 5 عدد

بکینگ پودر : 1 قاشق چایخوری

وانیل : نصف قاشق چایخوری

اسانس و رنگ مورد نظر : چند قطره

پودر قند : 1.5 پیمانه

آب لیمو : 1 قاشق غذاخوری

پودر پسته برای تزئین : 2 قاشق غذاخوری


طرز تهیه

سفیده تخم مرغ ها را به حدی هم بزنید که کاملا سفت شده و از کاسه نریزد .

سپس به ترتیب وانیل ، بکینگ پودر و پودر قند و در آخر آبلیمو را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید .

اسانس مورد را سپس به مایه اضافه نموده و به خوبی مخلوط نمایید .

آنگاه در قیف ریخته و روی کاغذ روغنی به صورت شکوفه با فاصله قرار دهید .

روی آن ها را با پسته تزئین کنید .

سینی را در فر در طبقه ی وسط قرار داده و با حرارت 145 درجه به مدت 5 دقیقه بپزید .