توجه : تصویر ممکن است با نتیجه نهایی ، همخوانی نداشته باشد .
مواد لازم
گوشت دنده : 300 گرم
نخود : 1 فنجان
پیاز : 1 عدد
برگه قیسی : 1 فنجان
آلوچه برقانی : 1 فنجان
نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه
گوشت و پیاز و نخود را در مقداری آب ریخته
روی شعله ملایم قرار دهید .
وقتی که خوب پخته شد برگه و آلوچه را اضافه کنید و بگذارید پخته و نرم شوند .
سپس به مقدار لازم نمک و فلفل اضافه نموده
پس از چند جوش اماده است .
برای طرز تهیه دیگر غذاهای محلی کلیک کنید