توجه : تصویر ممکن است با نتیجه نهایی ، همخوانی نداشته باشد .


مواد لازم 

گوشت دنده : 300 گرم

نخود : 1 فنجان

پیاز : 1 عدد

برگه قیسی : 1 فنجان

آلوچه برقانی : 1 فنجان

نمک و فلفل : به مقدار لازم


طرز تهیه 

گوشت و پیاز و نخود را در مقداری آب ریخته 

روی شعله ملایم قرار دهید .

وقتی که خوب پخته شد برگه و آلوچه را اضافه کنید و بگذارید پخته و نرم شوند .

سپس به مقدار لازم نمک و فلفل اضافه نموده 

پس از چند جوش اماده است .


برای طرز تهیه دیگر غذاهای محلی کلیک کنید