مواد لازم 

خیار ریز : 2 کیلو

سیر : 6 حبه

سرکه : 1 لیوان

برگ مو : 500 گرم

فلفل سبز : 100 گرم

شوید و ترخون : نیم کیلو

نمک : به مقدار کافی


طرز تهیه 

سیر را پوست گرفته و بشویید .

خیار ها را بشویید و بگذارید کاملا خشک شوند .

سبزی ها را شسته و بگذارید خشک شوند .

یک ظرف دهانه گشاد انتخاب کرده که در آن محکم باشد .

سپس یک لایه از سبزی و برگ مو کف ظرف گذاشته و یک ردیف خیار بچینید .

سپس یک ردیف روی خیار نیز سبزی قرار دهید و این کار را ادامه دهید تا خیار ها تمام شوند .

البته سیر ها و فلفل ها را خرد کرده و در لا به لای خیار ها قرار دهید .

در انتها نیز مقداری برگ مو و سبزی روی خیارها قرار دهید .

سرکه را اضافه کرده و آب نمک را بجوشانید و صبر کنید سرد شود .

آن گاه روی این مواد بریزید تا آب نمک روی خیار ها را کاملا بپوشاند .

در ظرف را بسته بعد از 15 روز خیارشور آماده است .


برای آموزش طرز تهیه دیگر ترشی ها کلیک کنید .