توجه : تصویر ممکن است غیر مرتبط با نتیجه ی نهایی باشد . ظاهر نتیجه نهایی بستگی به ذوق و خلاقیت شما دارد .


مواد لازم 

آرد : 125 گرم

بادام آسیاب شده : 40 گرم

زرده تخم مرغ : 2 عدد

کره : 50 گرم

شکر : 60 گرم

نمک : 1 قاشق چایخوری


طرز تهیه

کره و شکر را مخلوط کرده تا به صورت یک کرم درآید .

سپس یک زرده تخم مرغ و بادام و نمک را به مایه اضافه کرده و خوب بهم بزنید .

در پایان آرد را کم کم اضافه کرده خوب بهم زده تا گلوله نشود و یک خمیر صاف و یکدست حاصل گردد .

سپس به وسیله یک وردنه بر روی یک سطح صاف به قطر 3 میلی متر خمیر را باز کنید .

به وسیه قالب های گرد با قطر 6 سانتی متر خمیر را جدا کرده 

و بر روی سینی فر که قبلا چرب شده و کاغذ روغنی روی آن پهن شده قرار دهید .

در پایان به وسیه قلم مو زرده تخم مرغ دوم را روی بیسکویت ها مالیده 

و بوسیله چنگال اشکال مورد دلخواه را ایجاد کنید و در صورت تمایل مقداری پودر بادام بر روی آن بپاشید .

با حرارت 125 درجه در حدود 10 دقیقه آن را بپزید .


برای آموزش طرز تهیه دیگر بیسکویت ها کلیک کنید .