مواد لازم 

بادمجان دلمه   5 عدد متوسط

گوجه فرنگی   500 گرم

پیاز متوسط   2 عدد

سیر   3 پر

تخم مرغ   2 عدد

نمک و روغن   به مقدار کافی


طرز تهیه 

بادمجان را روی آتش کباب کرده و پوست آنرا بگیرید و با گوشت کوب خوب له کنید.

پیاز را رنده کرده و سیر را کوبیده و با مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود .

سپس بادمجان له شده را نیز اضافه کرده و سرخ کنید . ( مرتب هم بزنید زیرا ته میگیرد .)

وقتی بادمجان سرخ شد گوجه فرنگی را رنده کرده و به آن اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه با حرارت ملایم بپزد .

تخم مرغ ها را با مقداری نمک به مایه اضافه نموده و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شود .

پس از بسته شدن تخم مرغ غذا اماده است .


برای طرز تهیه دیگر غذاهای محلی کلیک کنید