مواد لازم
بادمجان دلمه 5 عدد متوسط
گوجه فرنگی 500 گرم
پیاز متوسط 2 عدد
سیر 3 پر
تخم مرغ 2 عدد
نمک و روغن به مقدار کافی
طرز تهیه
بادمجان را روی آتش کباب کرده و پوست آنرا بگیرید و با گوشت کوب خوب له کنید.
پیاز را رنده کرده و سیر را کوبیده و با مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود .
سپس بادمجان له شده را نیز اضافه کرده و سرخ کنید . ( مرتب هم بزنید زیرا ته میگیرد .)
وقتی بادمجان سرخ شد گوجه فرنگی را رنده کرده و به آن اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه با حرارت ملایم بپزد .
تخم مرغ ها را با مقداری نمک به مایه اضافه نموده و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شود .
پس از بسته شدن تخم مرغ غذا اماده است .
برای طرز تهیه دیگر غذاهای محلی کلیک کنید