مواد لازم 

مرغ   1 عدد

لپه   10 گرم

آلو خشک   400 گرم

پیاز سرخ کرده   3قاشق سوپ خوری

زعفران سائیده   1 قاشق مرباخوری

نمک   به مقدار کافی

شکر ( در صورت تمایل )  به مقدار دلخواه


طرز تهیه :

آلو را شسته و حدود 4 ساعت آن را خیس کنید .

مرغ را با پیاز سرخ کرده و لپه و مقداری آب میگذاریم نیم پز شود .

سپس نمک و آلو را اضافه کرده و میگذاریم با حرارت ملایم کاملا بپزد .

زعفران را با کمی آب حل کرده و در صورت تمایل با شکر مخلوط نموده و به مرغ اضافه کنید .

و بعد از چند جوش آن را کشیده و مصرف نمایید .