توجه : تصویر ممکن است با نتیجه نهایی ، همخوانی نداشته باشد .

مواد لازم

ماهی نسبتا درشت : 1 عدد

گوشت چرخ کرده : 300 گرم

آلو بخارا : 200 گرم

مغز گردوی ساییده : 100 گرم

زعفران ساییده : نصف قاشق چایخوری

آبلیمو : 2 قاشق غذاخوری

نمک به مقدار لازم


طرز تهیه

ماهی را پاک کرده و شسته و آماده کنید .

آلو بخارا رو خیس کرده و هسته های آن را جدا کنید .

گوشت چرخ کرده را سرخ کنید و مغز گردو را تفت دهید .

با آلو مخلوظ نمایید و این مواد را در شکم ماهی ریخته و آن را بدوزید .

زعفران را در کمی آبجوش حل کرده و با آبلیمو و نمک روی ماهی را آغشته کرده و داخل فر قرار دهید تا با حرارت ملایم بپزد .


برای مشاهده راهنمای طرز پخت دیگر ماهی ها کلیک کنید .