مواد لازم

گیلاس : 500 گرم

آرد : 1 فنجان

شیر : 1 فنجان

تخم مرغ : 1 عدد

بکینگ پودر : 1 قاشق مربا خوری

نمک : 1.5 قاشق مرباخوری

پودر قند : 1 قاشق سوپ خوری

روغن : به مقدار کافی


طرز تهیه

ابتدا آرد ، نمک و بکینگ پودر را الک کنید .

هسته های گیلاس را جدا کنید و مواظب باشید که دم گیلاس جدا نشود .

تخم مرغ را زده ، داخل شیر ریخته و خوب مخلوط کنید .

مخلوط آرد را اضافه کرده و خوب بهم بزنید تا گلوله نشود .

دم گیلاس را گرفته و در مایع فرو برید و در یک ظرف روغن داغ کرده و در آن سرخ نموده و در دیس بچینید .

سپس پودر قند روی آن ها بپاشید .


منبع : کتاب آشپزی مریم