مواد لازم

طالبی : 3 عدد

گردوی تازه : 300 گرم

خامه : 600 گرم

سفیده تخم مرغ : 6 عدد

قند ساییده : 6 قاشق سوپ خوری

میوه مخلوط : 4 فنجان

برگ مو : چند عدد

شکر : 6 قاشق غذا خوری


طرز تهیه

طالبی ها را پوست کنده و سر آن را به اندازه ی یک ورقه برداشته و تخمه آنها را بیرون بیاورید .

ته طالبی را صاف کرده تا به راحتی در بشقاب قرار بگیرد .

خامه و سفیده تخم مرغ و قند ساییده را خوب بزنید .

میوه ها را با شکر مخلوط کرده و داخل طالبی بریزید .

سر طالبی را گذاشته و اطراف آن را خامه بمالید .

گردو ها را ساییده و روی خامه بپاشید و اطراف آن را با برگ مو تزئین نمایید . 

( میوه هایی که برای این دسر میتوانید استفاده کنید عبارتند از : آنانس ، انگور بی دانه ، توت فرنگی ، هلو و گیلاس بی هسته )



منبع : کتاب آشپزی مریم