توجه : تصویر ممکن است با نتیجه ی نهایی ، همخوانی نداشته باشد .


مواد لازم 

گل کلم آب پز شده در آب نمک : 1.5 کیلوگرم

تخم مرغ آب پز شده : 2 عدد

کره : 100 گرم

پودر سوخاری : 25 گرم

جعفری خرد شده : 1 فنجان


طرز تهیه

ظرف نسوزی را به کره آغشته کنید .

گل کلم را در آن قرار داده روی آن را جعفری خرد شده و تخم مرغ رنده شده بریزید .

آرد سوخاری را نیز در کره تفت داده و روی جعفری و تخم مرغ به صورت یک لایه بپاشید .

آن را در حرارت 250 درجه به مدت 120 دقیقه داخل فر قرار دهید .