توجه : تصویر ممکن است با نتیجه ی نهایی ، همخوانی نداشته باشد .
مواد لازم
گل کلم آب پز شده در آب نمک : 1.5 کیلوگرم
تخم مرغ آب پز شده : 2 عدد
کره : 100 گرم
پودر سوخاری : 25 گرم
جعفری خرد شده : 1 فنجان
طرز تهیه
ظرف نسوزی را به کره آغشته کنید .
گل کلم را در آن قرار داده روی آن را جعفری خرد شده و تخم مرغ رنده شده بریزید .
آرد سوخاری را نیز در کره تفت داده و روی جعفری و تخم مرغ به صورت یک لایه بپاشید .
آن را در حرارت 250 درجه به مدت 120 دقیقه داخل فر قرار دهید .