مواد لازم

آرد : 400 گرم

مایه خمیر : 30 گرم

نمک : 1 قاشق چایخوری

آب گرم : 1.4 لیتر

روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

مایه خمیر را در آب گرم بریزید و خوب هم بزنید .

مدتی آن را در هوای اتاق قرار داده تا روی آن حباب تشکیل شود .

آرد و نمک را الک کنید .

مایه خمیر و روغن زیتون و آرد را مخلوط کرده ، خوب ورز دهید تا یکدست شده و به ظرف نچسبد .

30 دقیقه روی ظرف را پارچه انداخته و بگذارید بماند .

سپس باز هم مقداری آن را ورز دهید .

در آخر هم آن را به دو قسمت تقسیم کنید .

این خمیر آماده برای تهیه پیتزا میباشد و برای دو عدد پیتزای بزرگ کافی است .

برای نگهداری میتوانید در یک نایلون گذاشته و در داخل فریزر قرار دهید .



مطالب مرتبط :